Goody\'s Telefoonnummer
Goodys Twitter
Goodys Facebook
roodlijntje.png
Goodys Lunch
tekentje.png
Goodys Dinner
tekentje.png
Goodys Specials

weekhap en seizoen bekijken »

Daghap Enschede

Voor een lekkere, betaalbare daghap in Enschede kunt u altijd terecht bij Goody's. Op werkdagen bieden wij in de avonduren een heerlijke dagschotel aan.

Bij ons kunt u elke werkdag terecht voor een heerlijke dagschotel. Wij onderscheiden ons door andere Enschedese daghappen door het feit dat wij riante porties serveren. De daghap kan variëren van een Pampa steak tot een lekkere mixed grill van diverse soorten gegrild vlees. Dit alles wordt begeleid door heerlijke gebakken aardappeltjes of frites en een frisse salade. Daghappen in Enschede wordt een feest bij Goody's!

Goody's het restaurant voor

een goede Daghap

Of u nu iets te vieren heeft of met een grote groep wilt komen dineren: u kunt bij ons terecht voor een heerlijke daghap in het Enschedese! Ook als u graag iets uitgebreider wilt dineren bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide kaart met daarop diverse steaks. Ook serveren wij een vegetarisch menu en diverse visgerechten. Met onze lekkere voor- en nagerechten maakt u uw diner al helemaal compleet.

Reservering plaatsen

Bent u benieuwd geraakt naar onze dagschotel? Als u dé daghap van Enschede wilt uitproberen raden wij u aan te reserveren. Dit kunt u doen door bij ons binnen te lopen of door ons te bellen op 053-4361006

Bezoekers zochten ook op:

 

RESERVEER

Copyright © 2013  Goody’s  |  Privacy Policy  |  Steakhouse Enschede Creatie & Realisatie Twinsense