Reserveren
Goody\'s Telefoonnummer
Goodys Twitter
Goodys Facebook
roodlijntje.png

Daghap Enschede

Voor een lekkere, betaalbare daghap in Enschede kunt u altijd terecht bij Goody's. Op werkdagen bieden wij in de avonduren een heerlijke dagschotel aan.

Bij ons kunt u elke werkdag terecht voor een heerlijke dagschotel. Wij onderscheiden ons door andere Enschedese daghappen door het feit dat wij riante porties serveren. De daghap kan variëren van een Pampa steak tot een lekkere mixed grill van diverse soorten gegrild vlees. Dit alles wordt begeleid door heerlijke gebakken aardappeltjes of frites en een frisse salade. Daghappen in Enschede wordt een feest bij Goody's!

Goody's het restaurant voor

een goede Daghap

Of u nu iets te vieren heeft of met een grote groep wilt komen dineren: u kunt bij ons terecht voor een heerlijke daghap in het Enschedese! Ook als u graag iets uitgebreider wilt dineren bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreide kaart met daarop diverse steaks. Ook serveren wij een vegetarisch menu en diverse visgerechten. Met onze lekkere voor- en nagerechten maakt u uw diner al helemaal compleet.

Reservering plaatsen

Bent u benieuwd geraakt naar onze dagschotel? Als u dé daghap van Enschede wilt uitproberen raden wij u aan te reserveren. Dit kunt u doen door bij ons binnen te lopen of door ons te bellen op 053-4361006

Bezoekers zochten ook op:

 

News

Asperges

Er zijn weer heerlijke verse Twente Asperges.  Wij hebben een aantal klassieke combinaties, maar tevens moderne varianten op onze Aspergekaart staan.  Zowel voorgerecht als hoofdgerechten met vlees of vis of als toevoeging op uw diner.

U kunt de gehele menukaart vinden onder het kopje Asperges. Hopelijk zien we u gauw bij Goody's om verwend te worden met deze seizoens-lekkernij.

Copyright © 2013  Goody’s  |  Privacy Policy  |  Steakhouse Enschede Creatie & Realisatie Twinsense