Reserveren
Goody\'s Telefoonnummer
Goodys Twitter
Goodys Facebook
roodlijntje.png

Uit eten in Enschede

Lekker uit eten in Enschede? Loop eens binnen bij Goody's, het steakhouse met een uitgebreide menukaart. U kunt bij ons terecht voor een goede steak, maar ook vis en klassiekers zijn op de menukaart te vinden.

Over uit eten bij Goody's Enschede

Sinds 2005 is Goody's steakhouse gevestigd in Enschede. U bent altijd welkom in ons sfeervolle restaurant. Uit eten gaan in Enschede wordt een hele belevenis in ons restaurant, dat de sfeer ademt van een restaurant uit het Hollywood van de jaren '50 en '60. Kwaliteit staat bij ons voorop, onze steaks worden vers bereid van het meest malse vlees.

U kunt bij ons voor zowel een intiem diner voor twee als een diner met een groep terecht. Met 70 zitplaatsen hebben we vaak voldoende ruimte, maar het is raadzaam om vooraf te reserveren, om er zeker van te zijn dat er plaats is op het moment dat u uit eten wilt in Enschede.

U kunt heerlijk uit eten bij ons restaurant in Enschede. Naast onze steaks, die op traditionele Amerikaanse wijze worden bereid, kunt u bij ons ook genieten van een lekker stukje vis of een vegetarisch gerecht. Ook worden uw kinderen bij ons in de watten gelegd met ons uitgebereide kindermenu.

Reserveren

Is uw interesse gewekt? Denk dan aan ons als u weer eens uit eten gaat in Enschede. U kunt ons altijd bellen op 053-4361006 om een reservering te maken. Als u nog speciale wensen heeft of dieetvoorschriften wilt doorgeven kunt u dit bij uw reservering vermelden. Wij hopen u snel te verwelkomen in ons restaurant!

Bezoekers zochten ook op:

 

News

Asperges

Er zijn weer heerlijke verse Twente Asperges.  Wij hebben een aantal klassieke combinaties, maar tevens moderne varianten op onze Aspergekaart staan.  Zowel voorgerecht als hoofdgerechten met vlees of vis of als toevoeging op uw diner.

U kunt de gehele menukaart vinden onder het kopje Asperges. Hopelijk zien we u gauw bij Goody's om verwend te worden met deze seizoens-lekkernij.

Copyright © 2013  Goody’s  |  Privacy Policy  |  Steakhouse Enschede Creatie & Realisatie Twinsense